Protecție antimalware cu Imunify 360

Imunify 360 Imunify360 este soluția de securitate pentru serverele web Linux bazată pe tehnologia de învățare automată care utilizează o abordare multi-layer pentru a oferi protecție totală împotriva oricărui tip de atacuri rău intenționate sau comportament anormal, inclusiv atacuri distribuite de forță brută. Chroot a implementat această soluție pentru a identifica și elimina fișierele infectate din conturile de găzduire.

Imunify360 oferă:

  • Firewall avansat cu euristică cloud și inteligență artificială pentru detectarea noilor amenințări și protejarea tuturor serverelor care rulează software - capabil să se apere împotriva atacurilor de forță brută, a atacurilor DoS și a scanărilor de porturi.
  • Sistem de detectare și protecție a intruziunilor - o colecție cuprinzătoare de reguli de politică „refuz” pentru blocarea tuturor atacurilor cunoscute.
  • Scanare malware - sisteme de fișiere de scanare automată pentru injectarea de malware și curățarea fișierelor infectate.
  • Gestionarea patch-urilor - Nucleul securizat fără repornire alimentat de KernelCare păstrează serverul în siguranță prin corecția automată a nucleelor ​​fără a fi nevoie să reporniți serverul.
  • Monitorizarea reputației site-ului web - analizând dacă site-ul web sau IP-urile sunt blocate de liste negre și notificând dacă sunt.
  • Apărare proactivă - Apărarea proactivă protejează site-urile web care rulează PHP, împotriva atacurilor de zi zero prin blocarea execuțiilor potențial rău intenționate automat și cu latență zero.

Dacă un utilizator încalcă regulile de securitate Imunify360 (încercând să introducă o parolă greșită etc.), atunci Imunify360 va bloca automat accesul pentru adresa IP a acestui utilizator, adăugând adresa IP la Lista Gri (Grey List).

Dacă, după aceea, un utilizator va încerca să acceseze portul HTTP / S (# 80/443), va vedea un câmp de verificare de tip CAPTCHA. După introducerea corectă a CAPTCHA, Imunify360 îl va elimina pe acel utilizator din Lista Gri. În caz de încălcare repetată, adresa IP va fi adăugată automat din nou în Lista Gri.

Un administrator poate elimina orice adresă IP din Lista Gri și poate adăuga la Lista Albă (White List) dacă este necesar. În acest caz, utilizatorul nu va fi blocat atunci când încearcă să încalce regulile de securitate Imunify360.


Also Read