Metode de plată

Plata pachetelor de Găzduire Web şi/sau Domenii Web se poate efectua în mai multe moduri:

  1. Offline - Prin Transfer Bancar/Ordin de Plată
  2. Prin această metodă clientul are posibilitatea de a plăti factura emisă de către noi folosind datele conținute de respectiva factură, în speță: numărul facturii, data la care a fost emisă, serviciul pentru care s-a emis factura și contravaloarea facturii, completând un formular de Transfer Bancar sau un Ordin de Plată (poate folosi atât un serviciu de Banking Online, cât și un ghișeu fizic al unei unități bancare teritoriale).

  3. Online - prin serviciul de plată PayPal™
  4. Se poate plăti factura emisă de către noi folosind serviciile PayPal™. Acesta funcționează ca un cont bancar, singura diferență este că printr-un cont PayPal™ totul se realizează electronic prin intermediul conexiunii la Internet. Clientul nostru își poate folosi contul propriu de PayPal™ (în cazul în care nu are trebuie să își deschidă unul) și îl poate "încărca" cu o anumită valoare, în speță cea indicată de factura pe care o are de achitat. Pentru acest lucru se va folosi de un card bancar compatibil cu plățile online. Banii vor fi retrași din contul tradițional și mutați în cel electronic (tampon). Este important de știut că această operațiune nu presupune nici o extrataxă, transferul banilor fiind în sine o plată online, băncile din întreaga lume având comisioane 0 pentru acest fel de tranzacții. Folosirea plăților în mediul online din contul PayPal™ reduc la minimum posibilitatea fraudelor în defavoarea utilizatorului.

  5. Online - folosind serviciul de plată cu cardul bancar, securizat prin mobilPay™
  6. Se poate plăti factura emisă de către noi folosind cardul bancar, tranzacție securizată prin intermediul serviciului mobilPay™ . Din pagina de comandă a website-ului, clientul este redirecționat către pagina securizată de plată mobilPay™. Aici clientul își va introduce datele de card. Atenție: datele nu sunt stocate pe serverele mobilPay™, ci sunt trimise direct catre banca procesatoare a plății. Aceasta transmite datele clientului către banca emitentă a cardului respectiv pentru a primi acceptul la tranzacționare. Răspunsul băncii emitente (acceptarea sau refuzarea de plată) este transmis către mobilPay™, care în continuare va transmite răspunsul către client, iar acesta va fi redirecționat către chroot.ro.


 


 Tipărire

V-ar mai putea interesa și