Cum comand un domeniu?

Pentru a comanda un domeniu accesaţi pagina de Înregistrare domenii, după care completaţi numele domeniului pe care doriţi să îl rezervaţi, selectaţi extensia dorită (.ro, .com etc) apoi apăsaţi butonul Verifică.

În cazul în care respectivul domeniu nu este disponibil veţi fi avertizat printr-un mesaj, la fel ca în imaginea de mai jos. Ce puteți face în continuare ? Puteţi încerca altă extensie sau combinaţie de domeniu, de genul domeniul-meu în loc de domeniulmeu.

Ne cerem scuze, dar domeniulmeu.ro este deja înregistrat!

În cazul în care domeniul dorit de Dumneavoastră este disponibil vă va fi afișat un mesaj de confirmare şi veţi avea posibilitatea să îl rezervaţi.

Atât pentru domeniile .ro cât și pentru cele internaţionale, domeniile se înregistrează pe minim 1 an. Puteți de asemenea să îl înregistrați pe o perioadă de mai mulţi ani.

După ce aţi apăsat butonul Comandă veţi fi redirecţionat către pagina de configurare a domeniului de unde vă puteţi modifica NameServerele (NS). Dacă nu doriţi ca domeniul Dumneavoastră să ducă către un WebHosting trebuie să lasaţi NS-urile necompletate.

Dacă doriţi să îl găzduiţi la noi lasaţi valorile completate implicit (ns1.web-host.ro și ns2.web-host.ro). Pentru a vă aloca un Pachet de Găzduire faceţi click pe butonul "Fără găzduire! Click pentru adăugare". Dacă nu doriţi un Pachet de Găzduire apăsaţi butonul "Continuă", după care veţi fi redirecţionat la Formularul de Comandă

Completaţi formularul cu toate datele cerute, date ce sunt absolut necesare unei înregistrări corecte.

ATENŢIE!
Pentru înregistrarea domeniilor .ro, în cazul Societăților Comerciale trebuie să se completează obligatoriu Nr. de înregistrare la Registrul Comerţului şi Codul Unic de Înregistrare (CUI), iar în cazul Persoanelor Fizice completarea Codului Numeric Personal (CNP) este obligatorie !
 
După completarea formularului, apăsaţi butonul Finalizeză Comanda. Din acest moment comanda a fost trimisă către procesare.
 
Dacă aţi optat pentru Plata Online prin serviciul de plată PayPalori prin serviciul de plată cu cardul bancar mobilPay, după confirmarea plăţii domeniul va fi înregistrat automat după care veţi primi un email de confirmare.


 Tipărire

V-ar mai putea interesa și