Instalare Certificat SSL Gratuit de la LetsEncryptSSL

IMPORTANT:
Acest articol este învechit, solutia nu mai este functionala.

Oricine a încercat vreodată să seteze un certificat SSL știe că nu e o treabă chiar ușoară. Let’s Encrypt SSL a reușit să automatizeze activarea și gestionarea de https cu ajutorul unor comenzi simple.


Nu sunt necesare email-uri de validare, nici configurări complicate, și nici expirarea de certificate nu va face site-ul tău nefuncțional. Și, mai mult decât atât, deoarece certificatele sunt furnizate GRATUIT, nu este nevoie să plătești nimic.

1. Accesează cPanel – secțiunea Securitate / Security

Click pe icon-ul Let’s Encrypt SSL

2. Emitere cheie și certificat

Alege unul din domeniile pentru care dorești emiterea și dă click pe Issue

Alege domeniile parcate sau alias care dorești să fie incluse în acest certificat. Alege de asemenea și emiterea certificatului pentru mail (opțional). Click pe Issue
Certificatul este emis și ți se va deschide ecranul de confirmare cu detaliile emiterii.

3. Verificare, ștergere și re-emitere certificateAccesând cPanel, Secțiunea Securitate / Security - Let's Encrypt SSL vei putea vizualiza, șterge sau reemite certificatele existente.
Certificatele emise de LetsEncrypt sunt valabile pentru 3 luni de zile și vor fi reînoite automat. Opțiunea este valabiă doar pentru conturile de Găzduire Web. Dacă opțiunea nu este disponibilă în cPanel vă rugăm să deschideți un tichet de suport.
LetsEncrypt nu este compatibil CloudFlare, pentru activarea SSL CloudFlare folosiți optiunea CloudFlare din cPanel.
Mai multe informații despre certificatele SSL gratuite puse la dispoziție de Chroot prin intermediul Let’s Encrypt SSL poți găsi accesând https://letsencrypt.org/

Serviciile Softaculous, LetsEncrypt si alte servicii sunt oferite ca un beneficiu pachetelor de gazduire - asa cum sunt - si nu beneficiaza de niciun suport din partea noastra. Serviciile Chroot se limiteaza la functionalitatea aplicatiilor web.


 Tipărire

V-ar mai putea interesa și