Actualizarea Tarifelor Serviciilor Noastre

Wednesday, November 29, 2023

Dragi clienți,

 

Ne adresăm dumneavoastră astăzi pentru a vă împărtăși unele actualizări importante referitoare la serviciile noastre. În contextul unei lumi în continuă schimbare și al provocărilor economice curente, ne străduim să menținem calitatea și fiabilitatea serviciilor noastre la cele mai înalte standarde. Cu această ocazie, dorim să vă informăm că vom proceda la mici ajustări ale tarifelor pentru unele dintre serviciile noastre, inclusiv pachetele de găzduire.

 

Aceste ajustări sunt necesare pentru a putea ține pasul cu noile creșteri de costuri asociate licențelor pentru software-uri esențiale precum cPanel și JetBackup, precum și pentru a face față creșterilor costurilor energetice și impactului inflației. De asemenea, aceste schimbări reflectă nevoia de a ne conforma noilor modificări legislative.

 

Suntem conștienți că orice schimbare de preț poate afecta bugetul dumneavoastră, motiv pentru care am luat această decizie cu maximă seriozitate și după o analiză amănunțită. Vă informăm că unele servicii, inclusiv anumite pachete de găzduire, vor vedea ajustări ale tarifelor începând de acum. Ne angajăm să vă oferim toate detaliile necesare și să vă sprijinim în această perioadă de tranziție.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm de angajamentul nostru neclintit de a vă oferi în continuare servicii de excepție, adaptate nevoilor dumneavoastră.

« înapoi